Company

Särmä firma.

Särmä Digital Oy

Särmä on joukko särmiä it-konsultteja, jotka vievät tehtävät suoraan maaliin. Meillä on asiakkaina pankki- ja vakuutuspalveluja, tietoliikennettä, logistiikkaa ja verkkokauppaa. Merkittäviä yrityksiä joiden järjestelmät palvelevat koko Suomea. Teemme infraa, integraatioita, pääsynhallintaa, taustapalveluita ja käyttöliittymiä asiakkaidemme liiketoiminnan tarpeisiin.

Särmä kantaa vastuun tekemisistään

Särmät konsultit tekevät suoraviivaista softakehitystä lähtökohtana asiakkaan tavoitteet. Teknologiat valitaan yhdessä niin, että ylläpito ja kokonaisuus on mietitty. Osaamme full-stack ja pilviteknologiat (mm. React, WS, Java Spring Boot, Node.js ja .Net). Teollisuuteen teemme myös sulautettujen järjestelmien (C++, Python, Qt ja Linux-virtualisoinnin) -ratkaisuja.

Särmä Digital Oy

Suoraan hommiin

Särmän asiakkaat arvostavat sitä, että meille saa puhua suoraan. Mieluiten teemme suoraa yhteistyötä ilman välikäsiä. Särmä työ näkyy asiakkaalle suoraan parempana rahanvastineena.

Särmä Digital Oy

Kaikki samaa Särmää jengiä

Särmä on suora. Tarkoittaa sitä, että pomoille saa puhua suoraan ja meininki on reilua. Kehutaan päin naamaa. Konsultti ansaitsee laskutuksensa itse ja saa myös itse päättää, miten palkkansa nostaa ja mihin sen käyttää.

Särmä Digital Oy