Rekry

Särmä konsultti ansaitsee laskutuksensa.

Särmä Digital Oy

Firma puolestaan huolehtii, että se näkyy palkassa. Kun asiakas saa rahanvastinetta ja firma ei hassaa rahoja lasipalatseihin, on helppo maksaa vähän enemmän palkkaa. Kaikki ovat tyytyväisiä.

Särmät palkkamallit

Perinteinen kiinteä kuukausipalkka ja kaksi tulospalkkamallia niille, jotka haluavat maksimoida vapautensa, tienata enemmän ja välttää yrittäjyyden riesat.

Kiinteä

Riskinottokyky

Ei ansioriskiä

Ansiotaso

Kilpailukykyinen

Kuinka toimii

Kiinteä kuukausipalkka

Työaika

Yleensä kokoaikainen

Provisio

Riskinottokyky

Kohtalainen

Ansiotaso

Hyvä

Kuinka toimii

51% laskutuksesta tai vähintään takuupalkka

Työaika

Sovitaan erikseen (vähintään 50%)

Joustava

Riskinottokyky

Suuri

Ansiotaso

Erinomainen

Kuinka toimii

Sovitaan erikseen

Työaika

Joustava

Avoimet työpaikat:

Särmä Digital Oy

01

Särmä Digital Oy

Full stack -kehittäjä

Onko sinulla React-front-osaamista ja Java-backend hallussa? Tietokannat myös? Jos työkalut pysyy käsissä ja kokemusta löytyy viitisen vuotta tai enemmän, pääset suoraan hommiin. Meiltä saat kunnon työkalut, Särmät työkaverit, asialliset edut ja palkaksi rahaa.

02

Särmä Digital Oy

Azure- tai AWS -Pilviosaaja

Angular-frontend-kokemuksella. Oletko käyttänyt AWS:stä muutakin kuin EC2-instansseja? Onko IAC sydäntäsi lähellä? Meillä olisi mielenkiintoista hommaa Särmälle konsultille, jolla on kokemusta ja motivaatiota. Saat kunnon työkalut, Särmät työkaverit, asialliset edut ja palkaksi rahaa.

03

Särmä Digital Oy

Java-backend-kehittäjä

Pysyykö Java Spring (Boot), Docker ja SQL-tietokannat hyppysissä? Meillä olisi mielenkiintoista hommaa Särmälle konsultille, jolla on vähintään viitisen vuotta työkokemusta ohjelmistokehittämisestä. Asiakkaat arvostavat, kun rakennat backend-ratkaisuista helposti testattavia ja ylläpidettäviä. Jos olet vielä suunnitellut REST-rajapintoja ja sinulla on kokemusta integraatioratkaisuista, vaikkapa Kafkasta tai Mulesta, pääset suoraan hommiin. Saat kunnon työkalut, Särmät työkaverit, asialliset edut ja palkaksi rahaa.

04

Särmä Digital Oy

React-frontend-kehittäjä

Onko sinulla React-front-osaamista ja Java-backend hallussa? Tietokannat myös? Jos työkalut pysyy käsissä ja kokemusta löytyy viitisen vuotta, pääset suoraan hommiin. Meiltä saat kunnon työkalut, Särmät työkaverit, asialliset edut ja palkaksi rahaa.